Tilbud!

RIDDER skridsikker bademåtte Plattfuß 72×38 cm grå 67087

Original price was: 234 kr..Current price is: 216 kr..

Gør dine badeoplevelser trygge og behagelige med RIDDER skridsikker bademåtte. Perfekt til at skabe sikkerhed i badekarret. Beskyt dine fødder.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800243199520 Kategori:

Nyd hvert skridt med RIDDER skridsikker bademåtte Plattfuß 72×38 cm i elegant grå. Tilføj en subtil touch af stil og sikkerhed til dit badeværelse med denne smukt designede bademåtte, der sætter din komfort og sikkerhed i højsædet.

Den skridsikre bademåtte er enkel og effektiv i sit design. Med en størrelse på 72×38 cm passer den perfekt til de fleste badekar og brusekabiner, hvilket gør den til en praktisk og alsidig tilføjelse til ethvert badeværelse. Den grå farve tilføjer et stilfuldt element til indretningen og bringer en fornemmelse af ro og harmoni til rummet.

Materialet i høj kvalitet sikrer, at bademåtten er holdbar og modstandsdygtig over for slid, mens den samtidig er behagelig at stå på. Du vil elske den bløde og skridsikre overflade, der giver dig stabilitet og tryghed, når du træder ind og ud af badekarret eller bruseren.

Med sugekopper på undersiden, som holder bademåtten sikkert på plads, kan du nyde dit badekar eller brusebad uden bekymringer. Denne funktion gør det nemt at installere og fjerne bademåtten efter behov, hvilket gør den praktisk og let at rengøre.

Glem alt om at glide og skride rundt i badekarret eller brusebadet – med RIDDER skridsikker bademåtte Plattfuß er du i trygge hænder. Tag kontrol over din sikkerhed og komfort med denne elegante og funktionelle bademåtte, der giver dig fred i sindet og gør din badeoplevelse endnu mere behagelig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RIDDER skridsikker bademåtte Plattfuß 72×38 cm grå 67087”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.