Tilbud!

Tunturi PVC Yogamåtte – 4mm/Lilla

Original price was: 149 kr..Current price is: 119 kr..

Opgrader din yogapraksis med Tunturi PVC yogamåtte i en lækker lilla farve. Skridsikker og let at rengøre. Tag din træning til næste niveau.

Køb her

Varenummer (SKU): 5992300304127167 Kategori:

Spring ud i din yogapraksis med Tunturi PVC Yogamåtte. Den lilla farve bringer en følelse af ro og balance til din træning, og den letvægtede PVC-måtte giver dig den perfekte base til at udføre dine asanas med lethed og komfort. Med en tykkelse på 4 mm giver denne yogamåtte optimal støtte til dine led, samtidig med at den er tilpas fleksibel til at give dig den nødvendige stabilitet.

Denne yogamåtte er designet med en speciel antislip-overflade, der forhindrer dig i at glide under din træning, så du kan fokusere på din praksis uden afbrydelser. Den medfølgende elastik gør det let at rulle måtten sammen og transportere den, så du kan tage din yogamat med dig overalt, uanset om det er til studiet, stranden eller bare til dit eget hjem.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, vil Tunturi PVC Yogamåtte være din pålidelige følgesvend på din rejse til indre fred og styrke. Skab dit personlige yogarum, hvor du kan fordybe dig i din praksis og finde balance mellem krop, sind og ånd. Invester i din velvære i dag og lad Tunturi PVC Yogamåtte guide dig til en dybere forbindelse med dig selv og din omgivelse. Gør yoga til en fornøjelig og givende oplevelse med denne praktiske og stilfulde yogamåtte fra Tunturi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tunturi PVC Yogamåtte – 4mm/Lilla”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.